Вече можете да плащате в нашия магазин и с NewPay!

Вече можете да плащате в нашия магазин и с NewPay!

28 януари 2022
  • Сподели:

За да направим пазаруването още по-приятно за вас – нашите клиенти, добавихме още един метод на плащане, с който можете да плащате при нас – NewPay- Вземи сега, плати по-късно!

 

Какво е NewPay?

NewPay е нов, алтернативен метод за плащате своите онлайн поръчки. Когато изберете да платите с NewPay, те ще платят поръчката ви вместо вас, а вие разполагате с 15 дни от изпращането ѝ, за да я платите към NewPay без никакво оскъпяване.

Какво получавате, когато плащате с NewPay?

  • Можете да създадете профила си за минути изцяло онлайн и веднага да видите с каква сума за пазаруване разполагате

  • Можете да получите първоначална сума за пазаруване до 400 лв.

  • Одобрението е еднократно, вместо за всяка поръчка, така че след като веднъж сте си създали профил и сте били одобрени за конкретна сума, можете да пазарувате в рамките на тази сума колкото пъти искате в партньорските магазини

  • Възможност да получите и прегледате поръчката си, преди да я платите към NewPay, което прави NewPay една отлична алтернатива на наложения платеж

  • Всеки път, когато платите дължимото към NewPay, сумата се възстановява и можете да я ползвате за нова покупка!

 

Как да платите с NewPay?

Изберете NewPay като метод на плащане на чекаут в нашия магазин:Ще бъдете пренасочени към сайта на NewPay, където имате две възможности:

Да влезете в профила си, ако вече имате такъв или да създадете нов, ако все още нямате.

Ако имате профил е достатъчно да влезете в него и да потвърдите плащането. Ще бъдете върнати към магазина ни при успешно плащане.

Ако нямате профил можете да си създадете такъв за по-малко от 5 минути. Трябва да попълните име, телефон и имейл и да си направите снимка на личната карта, и селфи. Целият процес е лесен и бърз, а всички документи се подписват онлайн само с поставянето на отметка.

Веднага, след като профилът ви е завършен, ще видите за каква сума сте одобрени. Ако сумата е по-малка от стойността на продукта, който сте избрали, ще можете да се върнете в магазина и да изберете друг метод на плащане. Ако сумата е достатъчна за покупката ви, просто изберете „Отложено плащане“ и потвърдете. В началото можете да използвате само отложено плащане без оскъпяване. Ако сте коректни при изплащането на задълженията си, ще ви бъде отключена и възможността за плащане на вноски с оскъпяване.

Желаем ви приятно пазаруване!