За нас

За нас

Кала Нейчър е бранд, с който ще усетите лукса и меката топлина на изтока, неговите тайни и традиции. Ние предоставяме чисти и автентични козметични продукти и блага от Индия, Тайланд, Арабския свят и България. Ще се грижим за вашата красота, здраве, добро настроение и самочувствие с висококачествени и естествени Аюрведа миксове, които просто работят. Ние вярваме в така наречените стари пътища (Old Ways), мъдростта на Aюрведа и връзката с природата. Кала Нейчър е марка, която взаимства от Индийската, Тай и други Азиaтски култури, който са на повече от 5000 години. Съставките в продуктите ни са с подчертан натурален произход и доминираща част от тях са използвани още в древността за лечение, красота и повдигане на духа. В Индия и Тайланд са познати повече от 1500 билки и ингредиенти съставящи и нашите продукти.

 

Кала Нейчър следва и традиция от 1918 или така нареченият Индийски държавен стандарт за масла, лекарства и козметика. Продуктите ни са създадени по системата и методите на Аюрведа. Тя е най-старата и най-организирана система за лечение и красота с билки в света. Аюрведа е не само лечебна система, както е често срещана в стереотипи. Tова е мъдростта на живота и начин да се живее здравословно от незапомнени времена. В нея елиминирането на токсини и други отпадъци е значителна част от третирането на тялото.

 

Ние непрестанно се подобряваме и се стараем да достигаме чистота на продуктите близо до 100%. Разработваме нашите продукти като използваме ароматерапевтични принципи, натурални аромати и суровини намиращи се естествено в природата. Производственият ни процес е добре поддържан и контролиран от професионални Аюрведа лекари, които категоризират всички видове кожни заболявания и смущения.

 

Нашите продукти не съдържат:
Парабени, Съставки от животински произход, Токсични съставки, Синтетичен цвят, Синтетични парфюми и аромати, Синтетични омекотители, Синтетични масла и мазнини, Синтетичен силикон, Петролатуми, Алкохол, Нитрозамини, Генетично модифицирани съставки, Забранени йонизиращи елементи, Сулфати и SLS (Натриев лаурил сулфат).

Всички продукти са регистрирани в CPNP системата на Европейския съюз за козметичните продукти. Оценени са от регистрирани фармацефти и оценители на козметика.

Кала Нейчър е създадена с грижа за околната среда и и устойчивия начин на живот. Продуктите ни са 100% Биоразградими и Безопасни. Нащата цел е да ви правим по-красиви и уверени с продукти, които са 100% Веган. Те са още Дерматологично и Клинично тествани, както и сертификати WHO-GMP за Добри производствени практики и ISO 9001:2015.

Използваме естествени етерични масла и също така създаваме продукти без аромат. Нашите продукти и суровини никога не са били тествани върху животни и са от растителен произход. Кала не съдържа вредни химикали, срещани в масовите козметични продукти на Западния свят.

 

Гаранция на качество

 

Ние следваме разнообразни параметри, по които проверяваме качеството на нашата продуктова гама. Те са:

-Стабилност на продукта
-Токсичност
-Химичен анализ
-Формулация
-Пач тест и тест за свръхчувствителност
-Избор на правилните съставки
-Суровини от GMP и Еко-сертифицирани източници